Staff Guide: Run of Show

2023 MarshBerry Peak Performance Summit
January 23-25, 2023  |  Hyatt Centric Park City
           
AV Run of Show
           
           
Time Duration Session Speaker MB Notes AV Notes
           
MONDAY, JANUARY 23
6:00 PM 2 hours Welcome Reception in EPC Restaurant NA NA Michael Butterfield to play music
           
TUESDAY, JANUARY 24
7:00 AM NA Wasatch Doors Open NA NA NA
7:45 AM 45 minutes Breakfast in EPC Restaurant NA NA AUDIO: Classic rock background music in Wasatch for any early arrivers
VIDEO: Rotating tombstone slides
8:30 AM 30 minutes Welcome Gerard Vecchio GV to provide content MIC: Lav on Gerard
SLIDE ADVANCER: Gerard
TIMER: Set for 30 minutes
9:00 AM NA SOI Intro Gerard Vecchio GV: Please welcome to the stage, MarshBerry Chairman and CEO, John Wepler! AUDIO: Upbeat classic rock walk-up music
9:00 AM 60 minutes MarshBerry State of the Industry John Wepler JW to provide content MIC: MB-provided earset mic on John
SLIDE ADVANCER: John
TIMER: Set for 60 minutes
10:00 AM NA Break Intro Gerard Vecchio GV: We're now going to take a quick 15 minute break. Grab a cup of coffee and be back here at 10:15. Thank you.  NA
10:00 AM 15 minutes Networking Break #1 NA NA AUDIO: Upbeat classic rock background music
VIDEO: Rotating tombstone slides
NOTE: Mic up Tobias during this break
10:15 AM 30 minutes Changing Market Conditions for Insurtech Tobias Milchereit TM to provide content MIC: Lav on Tobias
SLIDE ADVANCER: Tobias
TIMER: Set for 30 minutes
10:45 AM 45 minutes State of the Specialty Industry - A Market in Transition Gerard Vecchio GV to provide content MIC: Lav on Gerard
SLIDE ADVANCER: Gerard
TIMER: Set for 45 minutes
AUDIO: "Hotel California" by the Eagles walkup music
11:30 AM 30 minutes Day 1 Wrap-Up Gerard Vecchio GV to provide content
- Note lunch is available now in the EPC Restaurant (where breakfast was served)
- Note open ski all afternoon
- Note apres ski cocktails at 4:30 at EPC Restaurant
- Note to be in lobby at 6:00 p.m. to board buses for offisite dinner in downtown Park City
AUDIO: Upbeat classic rock background music upon wrap-up
VIDEO: Rotating tombstone slides
12:00 PM 60 minutes Lunch in EPC Restaurant NA NA NA
1:00 PM 2.5 hours Open Ski NA NA NA
4:30 PM 1.5 hours Apres Ski in EPC Restaurant NA NA Michael Butterfield to play music
6:15 PM NA Buses depart from lobby for offsite dinner at Riverhorse on Main NA NA NA
           
WEDNESDAY, JANUARY 25
7:00 AM NA Wasatch Doors Open NA NA NA
7:45 AM 45 minutes Breakfast in EPC Restaurant NA NA AUDIO: Classic rock background music in Wasatch for any early arrivers
VIDEO: Rotating tombstone slides
NOTE: Mic up George, Gerard, and Pat during breakfast
STAGING: Two lounge chairs and one side table (with water) need to be ready onstage for fireside chat
8:30 AM 15 minutes Welcome Back! Gerard Vecchio GV to provide content MIC: Lav on Gerard
SLIDE ADVANCER: Gerard
TIMER: Set for 15 minutes
8:45 AM NA Fireside Chat Intro George Bucur GB: My colleague George Bucur is going to sit down with Accredited CEO Pat Rastiello to speak on the evolution of the hybrid fronting carrier model adopted by a wave of start-ups over the last few years. Please welcome Pat and George to the stage. AUDIO: Upbeat classic rock walk-up music
8:45 AM 45 minutes Fireside Chat: Changes in the Fronting Model  George Bucur
Pat Rastiello
GB to provide content MIC: Lav on Pat                                                                                                                                                  MIC: Lav on George
TIMER: Set for 45 minutes
9:30 AM NA Break Intro George Bucur GB: We're now going to take a quick 15 minute break. Grab a cup of coffee and be back here at 9:45. Thank you.  NA
9:30 AM 15 minutes Networking Break #1 NA NA AUDIO: Upbeat classic rock background music
VIDEO: Rotating tombstone slides
STAGING: Remove two chairs and one side table from stage
NOTE: Mic up Gerard during this break
9:45 AM NA Growth in the E&S Market Intro George Bucur GB: Welcome back. Up next, my colleague Gerard Vecchio is going to provide a brief update on the Growth in the E&S market. AUDIO: Upbeat classic rock walk-up music
9:45 AM 30 minutes Growth in the E&S Market Gerard Vecchio GV to provide content MIC: Lav on Gerard
TIMER: Set for 30 minutes
10:15 AM NA Trends in Specialty Sector Intro Gerard Vecchio GV: To close out Peak 2023, George Bucur is going to speak to the death of the independent MGA. AUDIO: Upbeat classic rock walk-up music
10:15 AM 60 minutes Trends in Specialty Sector: Death of the Indpendent MGA George Bucur GB to provide content TIMER: Set for 60 minutes
11:15 AM 15 minutes Summit Wrap-Up Gerard Vecchio GV: to provide content
- Note lunch is available now in the EPC Restaurant
- Note open ski all afternoon
- Note apres ski cocktails at 4:30 at EPC Restaurant
- For those who would like to attend sponsor dinners please meet in the lobby by 6pm for transportation and assigned groups
AUDIO: Upbeat classic rock background music upon wrap-up
VIDEO: Rotating tombstone slides
11:30 AM 60 minutes Lunch in EPC Restaurant NA NA NA
12:30 PM 3.5 hours Open Ski NA NA NA
4:30 PM 1.5 hours Apres Ski in EPC Restaurant NA NA Michael Butterfield to play music
6:15 PM NA Buses depart from lobby for offsite dinner at varios local resteraunts  NA NA NA